Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Λιβαθυνός Χαράλαμπος | Κόρινθος

Το συνεργείο μας “ΛΙΒΑΘΥΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ” το οποίο εδρεύει στην Κόρινθο, έχοντας εμπειρία στην εξειδικευμένη φροντίδα των αυτοκινήτων bmw και Mini cooper, φροντίζει ώστε με συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού του σε νέες τεχνολογίες και με ανανέωση του εξοπλισμού του να προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο αυτοκίνητό σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση. Η έμπειρη ομάδα μας θα σας εξηγήσει από κοντά την τεχνική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, θα σας προτείνει πάντα την ασφαλέστερη και ποιοτικά ενδεδειγμένη λύση και θα εκτελέσει άριστα τις εργασίες επισκευής. 

 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Service Αυτοκινήτων
Επισκευή Αυτοκινήτων
Συντήρηση Αυτοκινήτων
Έλεγχος ΚΤΕΟ
Έλεγχος & Προγραμματισμός Μονάδων Ελέγχου
Επισκευές & Ανακατασκευές Κινητήρων
 
 
Ακολουθώντας πιστά τις τεχνικές οδηγίες και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας του κατασκευαστή εγγυόμαστε την άρτια τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου σας.

Το συνεργείο μας και η έμπειρη ομάδα μας σέβονται το αυτοκίνητό σας και δεσμεύονται για άριστη εξυπηρέτηση και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.


Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το bmw και mini cooper αυτοκίνητό σας.
 
 
 
 
 


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

για να δώσουμε άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα του bmw και Mini cooper αυτοκινήτου σας και για να σας συμβουλέψουμε για την σωστή συντήρηση του με σκοπό την ασφάλειά σας και τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις του.

 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το συνεργείο μας
 στην Κόρινθο όπου το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει για την άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας
και θα σας λύσει οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε.