Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Λιβαθυνός Χαράλαμπος | Εξειδικευμένο Συνεργείο Bmw & Mini Cooper Κόρινθος
 
 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
BMW & MINI


Το συνεργείο μας αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων bmw και mini cooper, το οποίο προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του bmw και mini cooper αυτοκινήτου ώστε να μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, καινούρια και μεταχειρισμένα, τα οποία θα εξασφαλίσουν την άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
ΛΙΒΑΘΥΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Εξειδικευμένο Συνεργείο Bmw & Mini Cooper Κόρινθος 

Στην Κόρινθο και πιό συγκεκριμένα επί της οδού Ποσειδωνίας 5, θα βρείτε το εξειδικευμένο συνεργείο bmw και mini cooper “ΛΙΒΑΘΥΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ” το οποίο για περισσότερα από 8 χρόνια προσφέρει σε κάθε πελάτη του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας θα βρείτε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για τον έλεγχο, την επισκευή ή την συντήρηση του bmw και mini cooper αυτοκινήτου σας, καθώς και σύγχρονα μηχανήματα που θα σας εξασφαλίσουν μία άμεση και άψογη εργασία...
 

 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο αυτοκίνητό σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση. Η έμπειρη ομάδα μας θα σας εξηγήσει από κοντά την τεχνική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, θα σας προτείνει πάντα την ασφαλέστερη και ποιοτικά ενδεδειγμένη λύση και θα εκτελέσει άριστα τις εργασίες επισκευής...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ